Portfolio

REPORTAGER

Reportager eller TV programmer?

Sporløs.

Alle mennesker har brug for at vide, hvor de kommer fra. Det er et grundlæggende behov at kende sin oprindelse. Hvem er min far, min mor, min søster, min bror? De fleste af os ved det, det er en viden, vi tager for givet. Men for nogle er det en gåde, et stort og altoverskyggende spørgsmål, og det er her, SPORLØS træder til og hjælper med at finde svarene. Det er de stærke blodsbånd, vi følger, og hver eneste gang arbejder vi hårdt på en forløsning.

På SPORLØS redaktionen får vi mange henvendelser, og selvom langt fra alle kan blive til TV-programmer, tager vi alle henvendelser alvorligt. En fantastisk produktion af STV til DR.

Kom tæt på Dyreværnet.

Misrøgtede, herreløse og uønskede dyr får en ny chance i livet, når de bliver reddet af Dyreværnet. Kom helt tæt på medarbejderenes og de frivillige dyreelskeres kamp for dyrene i ny dokumentarserie.
En serie på tv3 lavet af søde mennesker på Eyeworks med Tea og Sandy som kontakter.

Hofleverandører

Vi følger fire gamle, hæderkronede firmaer, som blandt andet leverer til kongehuset. Indpakning med gamle og nye billeder og i starten skulle serien hedde Det fine selskab.Lang ude på prærien.

Puk Elgård er på familierejse rundt i USA med kæreste og søn i hånden - en tur som ender med at blive langt mere skæv og skør, end hun havde regnet med! Puk og Lothar Friis, der har dannet par i 14 år, trækker stikket ud på hverdagen, og rejser ud på prærien med deres søn Robin. Eyeworks med Jan og Sandy står for produktionen og TV2 viser det.

En projekt til SBS

Hælerjagt. En projekt til SBS by the Warner Bros!

More in this category: « TV SHOWS TV PROGRAMMER »