Portfolio

QUIZ PROGRAMMER

Quiz og underholdning.

Sportsquizzen
Det handler ikke handler om at have gode ben, men hjernen oppe i omdrejninger! Vært Claus Elming byder sammen de de faste holdkaptajner, Niclas Jensen og Lars Christiansen, velkommen til aktuelle sportsstjerner og nogle af de allerbedste sportsfolk gennem tiden til en dyst på paratviden om sport.
Programmet er produceret af Metronome.

Min mand kan.
Snowman har lavet en underholdnings program for SBS. Vi har lavet visuals. Graphics design, motion og game graphics.
4 par i hver program kæmper mod hinanden. Kvinderne bestemmer og deres mand i crazy udfordringer. Ligesom IRL.
Se den det er sjovt! Kontakt Christina Buch, Claus Zier scenografi og Jakob Holst lys.

Hvem kan slå Joachim og Andrea.

Joachim B. Olsen og Andrea Elisabeth Rudolph vover sig ud i discipliner, hvor de alle er på udebane. Der er 100 000 kroner på spil. Det er Mastiff der producerer, Claus Elmig er vært og det vises på TV2.

Skat eller skrammel.

Er et sølvkrus fra 1700-tallet mere værdifuldt end en bronzeskulptur af Bjørn Wiinblad? I Skat eller Skrammel kommer vennerne og keramiknørderne Jan og Otto på en vanskelig opgave, når de skal finde den mest dyrebare genstand blandt otte håndplukkede effekter, som har en værdi fra 500 kr op til en en halv million. Jan og Otto bliver klogere på alverdens ting og sager undervejs - lige fra Danmarks første frimærke til moderne amerikansk kunst, og regner de ud, hvad der er mest kostbart, vinder de 50.000 kr. Vært: Sisse Fisker og programmet er produceret af Mastiff.

Verdens Bedst Quiz.

Verdens bedste og mest fantastiske quiz med Joakim Ingversen som vært er produceret af Metronome til DR Ultra. Mums!

Lyden af lørdag er en musikalsk underholdning for hele familien. Rasmus Nøhr og Clemens er kaptajner. Nikolaj Steen styrer løjerne, når der quizzes i danske og udenlandske popsange med en snert af melodigrandprix, og Annika Askmans Orkester står for de sprøde toner. Mastiffer har lavet programmet og optaget i Studios.

Stjerner på stribe er et program med masser af kendisser, masser af humor og to par deltagere, der konkurrerer om præmier. Programmet vises på TV2.