Portfolio

REALITY PROGRAMMER

Reality programmer

Mig og min mor er et dansk realityshow om forskellige personers forhold til deres mor. Serien sendes på Kanal 4. Serien har kørt i flere sæsoner og vi har haft med serien at gøre på forskællige tidspunkter i forskællige sæsoner. Graphics og photo session til Mig og min mor har været en oplævelse. Sand TV og Flimmer Film er kunden.

Olivers Kamp er Olivers Bjerrehuus kamp.
SBS står for visning og Louises Ellerbæks Pump Gun for Produktion. 6 afsnit med med en flot indpakning. Jesper Munk fra Munk Media står for den fede klip og integration af grafik og billede m.fl.. Om Oliver fik styr på sit liv...ved jeg faktisk ikke.

 

Intet emne er for skævt, og intet spørgsmål for upassende, når supermodellen og Hollywoodstjernen Gitte Nielsen får kendte og ukendte danskere på besøg i sit nye rørende, meget ærlige og konfronterende talkshow 'Gitte Talks'. Sådan skrev Discovery selv. Metronom Produktions var en kunde.

Singleliv har ændret sig mange gange og har fået en face lift flere ganger. Sand producerer det og her er to forskællige årganger af design.

Der blev til endnu en seson af Mig og min mor til Sand Tv.