Portfolio

FUNNY PROGRAMMER

Gør det ikke derhjemme

Strix TV har lavet noget Dumt & Farlig til Zulu. Det har været dejlig at igen lave noget med Julie Christiansen.

Nyhedsministeriet er et ugentligt satirisk underholdnings program på TV2 baseret på den britisk udgave "Have I Got News For You". Andreas Bo Pedersen er fast vært for nye gæstedeltagere, mens man i det engelske forlæg har haft skiftende gæsteværter på programmet, siden den mangeårige vært.

Casper og Mandril aftale - en konge over dem alle. Stolt at være en del af projektet.

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vist, da jeg var teenager er en super funny program til DR Ultra, som er produceret af Metronome. Bare jeg har set det program da jeg selv var en teenager...

Zirkus Nemo - Road MovieI en humoristisk roadmovie følger TV2 livets skæve gang uden for manegen i Zirkus Nemo. Søren Østergaard har både skrevet, instrueret og spiller selv langt de fleste roller, når TV 2 følger livets skæve gang uden for manegen i 'Zirkus Nemo - Nu på tur', der er en humoristisk roadmovie i seks dele.

Drengerøv på DR Ultra. Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Programmet er produceret af Metronome Produktion.

Jan og Daniel på borgen er produceret af Eyeworks. Jan og Daniel er vilde med politik. Til dagligt arbejder de som reportere på TV Glad. I dette program tager de to fat på politikernes troværdighed, som ifølge flere undersøgelser ligger langt under både journalister og brugtvognsforhandlere.