Portfolio

ZIRKUS NEMO

Zirkus Nemo

Zirkus Nemo-Nu på tur har været en sjov ret bred opgave. Det er en humoristisk road movie som følger skæve gang uden for manegen i Zirkun Nemo. Søren Østergaard har både skrevet, instrueret og spiller selv langt de fleste roller. Det er en TV2 projekt i seks afsnit. Christina Buch har produceret serien med Gitte Madsen som redaktøren. Vi har startet som en grafisk projekt, men det har udviklet sig til meget mere.

 

Vi har lavet en lille foto session on location med alle Zirkus Nemo's characterer. Det gjorte vi for at sikre en ensartet udtryk i hele den grafiske linie.

Tv grafik baserer på vores shots fra location. Alle characterer i cut outs form med deres respektive navner. Farver er rød og sort, som resten af Zirkus Nemo's grafiske udtryk. Nemo's biler, telter osv. er nemlig sort og rød. Intro grafik, breakers, subs er alt baseret på dette design.

På et tidspunkt er der opstået en behøv for at designe en dvd box og 6 skiver. Til det kunne vi også bruge vores elementer fra tv grafik. Det er altid dejlig når elementer kan bruges på tværs af platforme. Dvd blev produceret af Jan Frifelt.

Og det samme med press materialer. Alle fotos fra vores session ku' bruges i sammenhæng med aviser, interner press realese og på internet.