Portfolio

CORPORATE

Det bedste måde at forklare tingene på er ord og billeder

Og det er det hvad det blev gjort i en række spots til atp. Den fntastiske Advance og Wasabi har produceret det og KK har eksekveret det.  Der er faktisk en kendt hånd som flytter på tingene.

I love serious projects. And such a project is this one. Advance has been a customer and produced this for Coloplast. There were made ​​10 films with patients and nurses who 's talking about their experiencer with catheter and catherisation. The lovely Nina has been project leader and super cool Sune Bear and wonderfull Aaron Bateman was art directors. I was in charge of instruction, production, graphics.

En af de mindste høreaparrater på det tidspunkt. Igen Advance bag projektet og en ustyrlig hund!

En viral produktion til Hario har resulteret i en dejlig sammarbejde med selve Hario. Hario ligger i Japan og siden 1921 har de dedikeret sit arbejde til design og salg af heatproof glas. De er også eksperter i produktion af kaffe og tee udstyr. Tak til Kent san og Ken san!

Og her er en japaansk ice coffee maker fra Hario. Ideen er at brygge v60 direkte i is bad.

Leardal ligger I Norge, Stavanger. Firma er representeret i 23 lander verden over. Leardal redder liv! Deres produkter er verdes kendt og de virkelig er med til at redder liv. Tak til Andreas og de søde mennesker i Stavanger.

Endnu en ReSound produktion by Advance - Focus, Connect, Move by Ex-plore

Be by Resound er en produkt med suuround lyd kvalitet.

Wasabi har bestilt en del forskællige spots til ATP. Tegne / icon still med en starm budskab.

En lille tegnefilm til Citybike der forklarer principperne i de nye city bikes. Bob kommer aldrig mere for sent på arbejde!

Hempasil x-3 by Hempel. En ny skibs malling der sikrer en mindre brandstof forbrug. En lille spot der forklarer det hele.