Portfolio

DOKU PROGRAMMER

Dokumentar programmer og serier.

Robert Dam var et højtstående medlem af Scientology, indtil han pludselig kom under anklage og oplevede en helt ny side af organisationen.
TV 2 følger i en gribende dokumentar i tre dele Robert Dams endelige opgør med Scientology, hvor han forsøger at få svar på nogle af de mange spørgsmål, han sidder tilbage med. Robert Dam og hans familie forlod Scientology i 2003 og har lige siden levet med frygt for overvågning og repressalier.
Derfor begiver Robert Dam sig nu ud på en rejse for at få sat et endeligt punktum. Eyeworks står for produktionen og Steffan, Nikolaj, Sandy og Niels.

Årgang 0 er en dansk dokumentserie fra TV2, der følger historien om den første generation i det nye årtusind. Serien har fulgt fire børn og deres familier siden de blev født i år 2000. Det er en livslang dokumentarserie, der følger børnene fra fødsel til voksenliv. Familierne har alle fået udleveret et videokamera, som de bruger som dagbog. De fire børn hedder Stephanie, Emma, Christian og Rachel.En fantastisk team fra Eyeworks står bag production: Anne Hjørt, Jan B.Dirchsen. Tak for den fine produktion.

 

En dejlig tvillinger program på DR

Det er Flimmer Film og min gamle ven Joao der havde brug for det. Det skulle gå rigtig stærkt og det behøver ikke altid være skidt. En dejlige stykke indpakning til en dejlige program

Har du hørt om Down Syndrome?

Eyeworks har lavet en fantastisk serie. Steff Senewaldt har været kontkt. Og drenger har lavet en sej program. Og jeg tror det blev vist på DR.

 

Jeg vil sige det som det er. jeg er vild med hans malerier! Og fik chance til at være med at instruere en dokumentar om ham sammen med Jacob Jørgensen som har også produceret filmen. Det foregik i København, Frankrig og et par andre steder. Det har været en ære at lære at kende CHP og ikke mindst hans hustru Sidsel.

Som barn ville Carl-Henning Pedersen være komponist. Men da han på Den Internationale Højskole møder sin fremtidige kone, maleren Else Alfelt, bliver planerne ændret. Carl-Henning Pedersen bliver medlem af COBRA-gruppen og dyrker spontaniteten og den fri fantasi i en række lysende malerier med fuglene, hestene, havet og stjernerne som gennemgående motiver.I denne dokumentarfilm fortæller Carl-Henning Pedersen sin livshistorie, og vi følger hans arbejde i atelieret på Frederiksberg og i hans hjem i Bourgogne i Frankrig. Dette billede af CHP blev taget i Ribe Domkirke under optagelser dokumentar. Carl-Henning Pedersens kunst beklæder kirkens vægge – og så oven i købet den helligste del af kirken, koret og apsis.Det tog Carl-Henning Pedersen 5 lange år med arbejde med kalkmalerier, mosaikker og glasmalerier til Ribe Domkirke.

Midt i optagelser i Ribe skete der lige pludselig noget. Ængle begyndt at at synge og en magisk sol stråle har ramt CHP. Med de hvide hår midt i kirken lignede han en helge. Fpto kamera blev taget i brug og forevige dette øjeblik, som senere blev også brugt som filmens video cover.

Footage...

More in this category: « DYREVÆRNET ZIRKUS NEMO »